Hoe werkt het?

Reserveer in 7 minuten een parkeerplek met uw gewenste parkeerdata en gegevens via de online reserveringsmodule.

Na uw reservering zijn wij direct op de hoogte van uw reserveringsdata en aankomsttijden.

We bieden twee services aan:

Shuttle Service: Uw auto afgeven bij Key Valet Parking. Bij terugkomst brengen wij u naar uw auto.

Valet Service: Uw auto afgeven én ophalen.

Shuttle service

Stap 1 - Vertrek

Na uw reservering, ontvangt u een bevestiging per e-mail. 25 min voor aankomst op onze parkeerterrein neemt u telefonisch contact op met Key-Parking 020 244 09 21. U hoeft de reservering niet uit te printen alles gaat digitaal.

Stap 2 - Parkeerterrein

Eenmaal aangekomen op onze parkeerterrein zal de shuttlebus voor u klaar staan, wij zijn slechts 12 min verwijderd van de vertrekhal van Schiphol Airport. U parkeert zelf uw auto en neemt de autosleutel zelf met u mee.

Stap 3 - Terugkomst

Nadat u bent geland op Schiphol Airport dient u contact op te nemen met Key-Parking (020 244 09 21). De shuttlebus zal voor u klaar staan bij vertrekhal 3. Dan wordt u met de shuttlebus naar uw auto gebracht.

Valet parkeren

Stap 1 - Vertrek

Na uw reservering, ontvangt u een bevestiging per e-mail. 25 min voor uw aankomst op Schiphol Airport neemt u telefonisch contact op met Key-Parking (020 244 09 21). U hoeft de reservering niet uit te printen, alles gaat digitaal.

Stap 2 - Schiphol Airport

Eenmaal aangekomen op Schiphol Airport zal onze chauffeur voor u klaar staan tussen vertrekhal 2 en 3 in de bocht. Onze chauffeur zal op dat moment een video/foto maken van uw voertuig en kilometerstand. Als u hulp nodig heeft met uw bagage, is onze chauffeur er om u te helpen. Na het digitaal onderteken van het contract kunt u uw reis vervolgen.

Stap 3 - Terugkomst

Nadat u bent geland op Schiphol Airport dient u contact op te nemen met Key-Parking (020 244 09 21). Onze chauffeur zal met uw voertuig voor u klaar staan tussen vertrekhal 2 en 3 in de bocht. Nadat u uw zelf heeft gelegitimeerd bij onze chauffeur en het digitale contract heeft ondertekend kunt u met een gerust hart uw reis vervolgen.